Dankdag 7 november kerkdienst Aanvang 19:30 uur

Naar goed gebruik is er op Dankdag en Biddag, om 19.30 uur, een kort avondgebed in de Johanneskerk. Na de kerkdienst staat de koffie klaar in de Johanneshof. Daarna is er aandacht voor een speciaal onderwerp.

U bent van harte welkom, zowel in de kerk als in de Johanneshof. Maar u bent natuurlijk ook vrij om een van beide onderdelen te bezoeken.

Dankdag woensdag 7 november 2018

Wijsheid in kleur

Theoloog en beeldend kunstenaar Ruud Bartlema verdiept zich al jarenlang in de joodse mystiek, waarbij de 22 letters van het Hebreeuwse alfabet een belangrijke rol spelen. Zijn project ‘Wijsheid in kleur’ bevat bij elk van die letters een schilderij. Daarbij vestigt hij o.a. de aandacht op de betekenis van de afbeeldingen en wijst hij op zijn specifieke kleurkeuze daarbij.

We kijken naar een aantal inspirerende afbeeldingen en zoeken naar de betekenis achter de afbeeldingen. De leiding is in handen van ds. Hans Hinkamp.

Aanvang: 20.30 uur.

Koffie en toegang gratis.

U bent van harte welkom!