Top2000 Kerkdienst on Tour

In de laatste dagen van het jaar staat op heel wat plaatsen de radio afgestemd op de Top2000. De vaste afsluiter op oudejaarsavond, net voor 24.00 uur, is steevast de Bohemian Rhapsody van Queen.

Sinds enkele jaren hebben heel wat kerken de uitdaging opgepakt om in een kerkelijke setting aan de slag te gaan met mooie liederen en inhoudsvolle teksten uit deze Top2000. Vorig jaar deden onder andere Aalten en Lichtenvoorde hier aan mee. Na het succes van vorig jaar met twee sprankelende kerkdiensten kon een vervolg niet uitblijven. Deze keer sluit ook Winterswijk aan in de rij.

Opnieuw is besloten om de krachten te bundelen met als resultaat: een heel groot Top2000 koor met live band. De muzikale leiding is in handen van Johan Klein Nibbelink.

Op 13 januari is er om 10.00 uur een dienst in de Zuiderkerk in Aalten. Voorganger hier is ds. Folkert de Jonge. Een week later, 20 januari, om 10.00 uur, is de Johanneskerk in Lichtenvoorde de plaats van handeling. Hier is Hans Hinkamp de voorganger. Die avond strijkt het hele gezelschap, inclusief Ds. Hans Hinkamp, neer in Zonnebrinkkerk in Winterswijk.

Het thema van de dienst is: Vertrouwen. Er is aandacht voor een aantal sterke vrouwen in de Bijbel. De muziek bestaat uit enkele ballads en stevige popsongs. Dit staat garant voor volop afwisseling.

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.