Christmas Carols met een Achterhoekse draai

Al jaren is in de aanloop naar het Kerstfeest de Johanneskerk de plaats voor de mooie oude Engelse traditie om samen kerstliederen te zingen. Vorig jaar was het, met medewerking van het draaiorgeltje van Xandra Storm, met haar Orgue de Barbarie, een avond met een Franse slag.

Dit jaar wordt er opnieuw een slinger aan het wiel gegeven. Maar nu op een andere wijze. Deze keer is Ingrid Luiten te gast met haar accordeon en krijgen de Chrismas Carols een Achterhoekse draai door enkele bijdragen in de Achterhoekse streektaal. Daarnaast is er medewerking van Johan Meerdink en Bas Tieltjes, met orgel, piano en klarinetspel. De leiding is in handen van ds. Hans Hinkamp, die ook een kerstverhaal in het dialect zal vertellen. Iedereen, van jong tot oud, is van harte uitgenodigd om mee te zingen (maar alleen luisteren mag natuurlijk ook!). En… neem iemand anders mee: wel zo gezellig en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deze sfeervolle avond vind plaats op dinsdag 18 december, om 19.30 uur, in de Johanneskerk.