Samen vieren? Denk mee!

De afgelopen tijd stonden er heel wat bijzondere kerkdiensten op het programma. Ik licht er twee uit: de Kerkproeverij en de Kerstnachtviering. Waarom? Deze twee vieringen zijn allebei voorbereid door een kleine groep, met de inbreng en medewerking van verschillende gemeenteleden. De reacties , zowel op de diensten als op het samen organiseren van een kerkdienst, waren heel positief.
Dat smaakt naar meer! Daarom willen we graag iedereen de gelegenheid geven om samen mee te denken over de invulling van een aantal bijzondere kerkdiensten (AKZ-kerkdiensten). Want: hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

Op dinsdag 29 januari, om 20.00 uur, willen we graag de Geest de ruimte geven (‘brainstormen’). Lekker samen aan de slag: met verfrissende ideeën, oude klassiekers, muziek, een verteller, dialect, openluchtdienst? Het kan allemaal. Meedenken betekent niet direct dat je ook iets moet in de uitvoering.

Het is de bedoeling om per dienst te kijken wie mee wil helpen/werken. Ik ben in ieder geval nu al heel benieuwd naar wat er leeft. En om al wat stof tot nadenken te hebben een vraag: Hoe ziet jouw droomdienst er uit? ds. Hans Hinkamp