Vrijwilligersavond

Ook dit jaar organiseren wij graag voor u de vrijwilligersavond. Dit als dank voor uw inzet als vrijwilliger voor de kerk.

Daarvoor bieden wij u een leuke en gezellige avond aan, dit onder het genot van een drankje, een hapje met tussendoor een spelletje. De vrijwilligersavond is op vrijdagavond 15 februari 2019, aanvang 20.00 uur tot ongeveer 23.30 uur, in de Johanneshof. Natuurlijk is uw eventuele partner ook van harte welkom.

Voor ons als organisatie is het belangrijk om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Graag ontvangen wij daarom uw opgave uiterlijk 8 februari 2019. Dit kan via mail of telefonisch op onderstaande adressen. Wilt u ook even opgeven met hoeveel personen u komt en of u dieet wensen heeft? Bent u na aanmelding, verhinderd, laat dat dan ook even weten.

Aanmelden per mail bij: Henny en Jan ter Horst (jterhorst6@yahoo.com) of per telefoon bij: Eefje en Herman Tieltjes (0544373532).

Met vriendelijke groeten Namens de kerkenraad
Henny en Jan, Janny en Ab Rikie en Eefje en Herman