Kerkelijk centrum “Johanneshof’

Sinds de opening wordt door velen gebruik gemaakt van ons kerkelijk centrum “Johanneshof’. Natuurlijk door de kerkelijke activiteiten: de vergaderingen voor de diverse colleges, bijeenkomsten van vorming en toerusting, de inloopmorgen, open tafel en dergelijke. Maar – en dat is minder bekend – ook bij begrafenissen is de ‘Johanneshof’ een plek om samen te komen, al dan niet na een rouwdienst in de kerk, voor het condoleren van de nabestaanden. Daarbij kan voor koffie/thee en een belegd broodje worden gezorgd.

Ook andere organisaties maken graag gebruik van een van de beschikbare ruimten. De gebruiksdoelen zijn zeer divers. Genoemd kunnen worden: zangles, yoga, line-dance, cursussen en informatiebijeenkomsten.

De beheerderscommissie brengt het vorenstaande graag onder uw aandacht en mocht u op zoek zijn naar een passende ruimte in ons kerkelijk centrum aarzel dan niet bij onze beheerder (te. 0544-374120) te informeren naar de mogelijkheden.

Namens de beheerderscommissie Johanneshof

Flip de Bruijn