Startzondag 2019 met gospelband Amio

Zondag 29 september trappen we het nieuwe seizoen af met onze Startzondag in de Johanneskerk en de Johanneshof. De muzikale inbreng is in handen van Gospelband Amio uit Aalten, met inspirerende sololiederen en samenzang.

Voorganger ds. Hans Hinkamp zal ingaan op het thema: EEN GOED VERHAAL. Daarnaast is er aandacht voor het nieuwe programma van de commissie Vorming en Toerusting. Diverse aansprekende (en soms landelijk bekende) gasten zullen naar de Johanneshof komen om een boeiende avond te verzorgen, over uiteenlopende thema’s.

We hebben EEN GOED VERHAAL! Dát is het thema voor de Startzondag ons aangereikt door de landelijke PKN-kerk. In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Het goede verhaal van God en mensen is een spiegel voor ons dagelijkse leven. In de kerk zijn we bezig met dat goede verhaal. Een goed verhaal brengt in beweging. Een goed verhaal houd je niet voor zichzelf, maar deel je graag met anderen.

Na afloop van de kerkdienst is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Hierna bestaat het programma uit een spelletje, puzzeltocht, een drankje en lekkere hapjes. Voor dit laatste gedeelte vragen we iedereen om zich wel op te geven, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Opgave uiterlijk maandag 23 september! De opgavelijst is te vinden in de Johanneshof. Opgeven kan ook bij Carelien Lensink, Elfriede Meijer of Sjors Tamminga. De afsluiting van de Startzondag  is om 14.00 uur.

Wat zou het leuk zijn om samen te kunnen genieten van wat lekkers bij de koffie! Wie daar aan mee wil werken (‘Heel de kerk bakt’) wordt verzocht dit door te geven aan Carelien Lensink (tel 37 24 14).

Startzondag 2019, EEN GOED VERHAAL, met gospelband Amio, De kerkdienst begint om 10.00 uur in de Johanneshof. Iedereen is van harte welkom!