Kerkproeverij 2019 – Heel de kerk bakt!

Zondag 10 november organiseert de Johanneskerk weer de Kerkproeverij. Een mooie gelegenheid om eens iemand uit te nodigen voor een bezoek aan onze kerk.

Deze keer is het thema: Heel de kerk bakt, echte liefde proef je! Een mooie verwoording in de breedste zin van het woord.

Na de dienst staat er namelijk een tafel vol eigengebakken taarten klaar. Met liefde bereid, en dat proef je. Oprechte (naasten) liefde proef je ook, dat kun je voelen. Dat hoeven geen grote taarten, ik bedoel, gebaren te zijn. Natuurlijk komt ds. Hinkamp die ochtend met een toepasselijke preek, dat is gesneden koek voor onze dominee! De muzikale kers op de taart wordt verzorgd door het welbekende Kleinkoor Second Edition. De officiële uitnodiging voor deze bijzondere kerkdienst ontvangt u uiteraard nog.

Laat je (naasten) liefde zien, nodig iemand uit en kom kijken wat de Johanneskerk ervan gebakken heeft! Wil je zelf graag een taartje bijdragen? Meld je dan even bij Trudy de Jongh trudydejongh@gmail.com