Kliederkerk op 20 oktober

Kliederkerk is een speelse activiteit voor kinderen en (groot)ouders of begeleiders. Het is gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar. De Kliederkerk is voor iedereen, of je nu wel of niet bij de kerk hoort. Op het menu staat een creatief en eigenwijs programma, met een verhaal en afsluitend een gezellige maaltijd.

Met welk verhaal we deze keer aan de slag gaan houden we nog even geheim. (Dat wil zeggen dat weten we nu nog niet maar dan wel!) Knutselen, een spelletje, wat lekkers? Het zou allemaal zomaar kunnen. Maar wat het precies wordt? Dan is er maar één mogelijkheid: zelf komen!

De Kliederkerk is op zondag 20 oktober, ‘s middags van 16.00 – 18.00 uur in de Johanneshof. Om te weten hoeveel mensen er komen is het handig je vooraf aan te melden. Graag naam en aantal personen doorgeven vóór 19 oktober, via het emailadres: kidskerk@gmail.com.

De deelname is gratis. Je bent van harte welkom!

Kliederkerk Lichtenvoorde