Driemaal Top 2000 dienst, koorleden gezocht!!

We gaan het nieuwe jaar weer beginnen met een Top 2000 dienst en daarvoor zijn we weer op zoek naar enthousiaste koorleden. De band is gevormd, de liedlijst is klaar en we hebben weer een mooi thema! Het beloofd weer een mooi project te worden.

Vorig jaar zijn we op tour geweest en hebben we in Aalten, Lichtenvoorde en Winterswijk gespeeld en gezongen. Dit jaar volgen we een zelfde route, zij het in een iets andere volgorde.

Op zondag 12 januari beginnen we in de ochtenddienst in de Zuiderkerk in Aalten en ’s avonds om 19.00 uur in de Zonnebrinkkerk in Winterswijk.Zondag 19 januari, om 10.00 uur zingen we in Lichtenvoorde. Dus drie kerkdiensten en met in dit geval drie verschillende voorgangers, die allemaal op hun eigen manier met het thema aan de slag zullen gaan!

Wil je meer weten?

Maandagavond 25 november, om 19.30 uur, is er in gebouw Elim in Aalten (Bij de Oude Helenakerk op de markt) een informatieavond. Deze avond zal het thema worden onthuld en toegelicht en is er een eerste ‘preview’ van de voor deze Top2000-dienst gekozen liederen. Je kunt je op deze avond aanmelden voor het koor.

Repetitiedata:

Ma 30 december 19.30 Zuiderkerk, Aalten

Ma 6 januari 19.30 Zuiderkerk, Aalten

Za 11 januari 9.00 band- 11.00 koor, Zuiderkerk

Za 18 januari 9.00 band-11.00 koor, Lichtenvoorde

Doe je mee? Zet dan alle data in je agenda! De bijdrage is € 15,00 per persoon. Mocht de eigen bijdrage een probleem zijn (het is fijn als je deze betaalt bij opgave) laat het dan even weten.

Het is een kort project, 3 repetities, 3 optredens! Je oefent met oefenmateriaal thuis! Graag tot ziens!

namens Top 2000 werkgroep:

Johan Klein Nibbelink,

Hans Hinkamp,