Top 2000 dienst voor de 5e keer! Thema dit jaar: Tijd en Eeuwigheid.

Voordat we het weten is er een jaar om en staat er een blanco jaar voor de deur. En dat de tijd snel gaat blijkt wel, want dit wordt alweer de 5e editie van de Top 2000 dienst in Aalten.

Er is weer een mooie liedlijst met afwisselende nummers samengesteld en Johan Klein Nibbelink heeft het geheel gearrangeerd en zal het muzikaal leiden.

Drie repetities, drie diensten in drie gemeentes met drie verschillende voorgangers.

Op zondag 12 januari zal dominee Folkert de Jong voorgaan in deΒ  eerste Top 2000 dienst, 10.00 in de Zuiderkerk. ’s Avonds op dezelfde zondag de 12e januari kunt u (nog een keer) komen luisteren in de Zonnebrinkkerk te Winterswijk. Hier zal dominee Freerk Hovinga u meenemen in zijn verhaal. En een week later op zondag 19 januari zal dominee Hans Hinkamp zijn kijk op het thema Tijd en Eeuwigheid geven! De Top 2000 dienst on Tour!

We hopen op drie keer een volle kerk, wij kijken er in elk geval enorm naar uit!