Dominee Hans Hinkamp 25 jaar onze voorganger

Het was een koude zondagmiddag die 8e januari 1995, nu bijna 25 jaar geleden toen we ons letterlijk op glad ijs begaven, op weg naar de kerk. Een jongeman uit Bredevoort zou die middag bevestigd worden als (de laatste) predikant van de toenmalige Hervormde Gemeente.

In 2007 gingen hervormd en gereformeerd Lichtenvoorde samen verder onder de naam Protestantse Gemeente Lichtenvoorde. Zo werd hij de eerste predikant van deze gemeente.

Op zondag 12 januari willen we uitgebreid stilstaan en vooral ook vieren in een dienstΒ  waarin de hoofdrolspeler zelf voorgaat: ds. Hans Hinkamp. In een dienst vol verrassingen, zoals we wel van hem gewend zijn. De kerkenraad nodigt u van harte uit dit met ons te vieren in en na de dienst, waarbij u uiteraard de gelegenheid krijgt de jubilaris te feliciteren.

U bent van harte welkom!

1995, v.l.n.r. ds. Han Dondorp, ds. Jan Hazeleger, ds. Frans Gijzel,

ds. Fride Bonda, pastoor Eric Osendarp en ds. Jaap Bakker