Andries Knevel komt op donderdag 23 januari in de Johanneshof in Lichtenvoorde!

Thema: Geloven in de 21e eeuw. Wat een uitdaging!

In onze wereld valt er heel wat kritiek te beluisteren op kerken en/of het christelijke geloof. Een gedeelte van die kritiek is zeker terecht.

In andere gevallen zijn daar best de nodige kanttekeningen bij te maken. Al met al vallen er heel wat vragen te beantwoorden. Andries Knevel, bekend schrijver en radio- en televisiepresentator, voormalig programmadirecteur van de Evangelische Omroep én theoloog zal ingaan op dit thema: geloven als uitdaging!  Met enige regelmaat gaat hij voor als predikant in verschillende kerken.

Andries Kevel werd op 13 februari 1952 geboren in het Gooise Naarden. Hij haalde zijn diploma HBS-B aan het Christelijk Lyceum in Hilversum. Daarna studeerde hij Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Later volgde de overstap naar de studie Theologie. Na zijn opleiding werkte hij drie jaar als leraar Godsdienst en Maatschappijleer in Ridderkerk. In 1978 is zijn loopbaan bij de Evangelische Omroep begonnen.

Op televisie is hij bekend geworden door het programma ‘Het elfde uur’. Andere programma’s waren: ‘Knevel op Zaterdag’, ‘Waar was u toen?’ en ‘Herberg de Verandering’. Samen met collega Tijs van den Brink presenteerde hij ‘De Vijfde Dag’, ‘Moraalridders’ en ‘Knevel en Van den Brink’.

Toegang gratis (vrijwillige bijdrage). Koffie/thee € 1,-

U bent van harte welkom!

Datum: donderdag 23 januari 2020

Tijd      : 20.00 – 22.00 uur