In gesprek 2020 – Rad van gesprek

Vorig jaar bleek het ‘Rad van gesprek’ een heel plezierige en spraakzame vorm. Het beviel zo goed dat we voor nog een ronde gaan. Bovendien zijn er nog zoveel woorden en onderwerpen onbesproken dat het zeker geen herhaling zal worden! De opzet is hetzelfde maar er is wel wat veranderd: we ruimen er deze keer een middag én een avond voor in. U kunt zelf kiezen wat u het beste uitkomt. Beide ‘rondes’ worden gehouden in de Johanneshof.

Nu klinkt het woord ‘gespreksavond’ voor sommigen misschien wat zwaar of serieus, maar de ervaring leert dat er de afgelopen jaren naast ernst en een serieus gesprek ook heel veel ruimte was voor gezelligheid.

Hoe werkt het? We draaien aan het grote Rad van Gesprek. Hierop staan verschillende woorden en onderwerpen. Welke? Dat verklappen we nog niet. Daarvoor moet u zelf maar komen!

Waar denk je aan bij een bepaald woord? Wat zou je een ander graag willen meegeven?

Een andere spelregel is dat je elkaar laat uitpraten en de mening van een ander respecteert. Zo kun je in een prettige omgeving wat van elkaar opsteken.

Een gespreksleid(st)er zorgt voor een goed verloop en de toelichting op het spel. Na afloop delen we kort onze ervaringen met elkaar. Hieronder staan de data waaruit u een keuze kunt maken.

 

Let op de aanvangstijden!

Woensdagmiddag 19 februari, 14.30 uur

Donderdagavond 20 februari, 20.00 uur

 

Toegang gratis. U bent van harte welkom!

Share