Vrijwilligersavond

Allereerst een woord van dank aan Rikie Ruesink, Eefje en Herman Tieltjes, Henny en Jan ter Horst en Jannie en Ab Twigt, die de afgelopen jaren de vrijwilligersavond hebben georganiseerd. Bedankt en geniet extra van de op handen zijnde vrijwilligersavond.

Ook dit jaar is er weer een vrijwilligersavond. Als dank voor uw inzet als vrijwilliger van de kerk. Een gezellige avond met een hapje en een drankje en een quiz. U bent van harte welkom op vrijdag 13 maart om 20.00 uur in de Johanneshof. Natuurlijk is uw eventuele partner ook van harte welkom.

We willen wel graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wij ontvangen daarom uw opgave, met vermelding van het aantal personen, graag vόόr 1 maart.

U kunt zich aanmelden via de mail of telefonisch. Hebt u dieetwensen laat het dan ook even weten. Bent u na aanmelding toch verhinderd, laat het dan ook even weten.

Deze avond stond aanvankelijk gepland voor 14 februari, maar is wegens omstandigheden verplaatst naar 13 maart.

Aanmelden kan via lensink-46@ziggo.nl of een telefoontje naar Jan en Carelien Lensink: 0544 37 24 14. Ook in de Johanneshof ligt een inschrijfformulier. Leuker kunnen we het niet maken!

Vriendelijke groet

Elfriede en Martien Meijer