Kerkdiensten in de Johanneskerk

Na een lange periode van uitsluitend online kerkdiensten is het nu ook weer mogelijk de kerkdiensten in de Johanneskerk bij te wonen. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen en de geldende richtlijnen is hiervoor een reserveringssysteem ingesteld.

Wilt u naar de kerk? Dat kan! Meld u dan tijdig aan (vóór vrijdagavond 19.00 uur) via de reservering op de website van de kerk: pkn-lichtenvoorde.nl. U krijgt dan op zaterdag bericht of er plaats voor u is. U kunt zich ook telefonisch aanmelden, dit kan bij mevr. Lucy Schutten-Markvoort, ds. Hans Hinkamp, of de scriba dhr. Rinus te Kronnie. De contactgegevens zijn te vinden in kerkblad Op Weg, of op de website pkn-lichtenvoorde.nl.

Op deze manier hopen we u op een verantwoorde manier in de kerk te kunnen ontvangen. Voorlopig zal er worden afgezien van samenzang. Daarnaast zijn de kerkdiensten ook online goed te volgen. U kunt deze zien op de website ‘kerkdienstgemist.nl’ onder ‘PKN Lichtenvoorde’.