Verzoeknummers

Vanwege de coronamaatregelen kan er dit moment opnieuw weer wat minder. Onder de noemer ‘Less = more’ (minder is meer) willen we als Johanneskerk graag zoeken naar wat er wél kan. Nu er minder kan willen wij graan wat méér doen. Eén van de suggesties kwam van een gemeentelid: een verzoek. Zou het niet leuk zijn als mensen hun eigen favoriete kerklied, een andere lied of muziekstuk kunnen doorgeven? Een prima idee!

Dus als jij een mooi, hoopgevend of bemoedigend lied of muziekstuk hebt (of je favoriet kerklied?) laat het ons dan weten. Misschien dat je het dan binnenkort terughoort in of na een kerkdienst uit onze Johanneskerk. Als je er een toelichting bij wilt geven is dat welkom maar dat hoeft niet. We willen wel graag de naam van de aanvrager vermelden. Mocht je dat liever niet hebben laat het dan ook even weten. We zijn benieuwd naar de reacties. We hopen met de eerste verzoeknummers te kunnen starten op zondag 7 februari.

Je kunt een lied doorgeven via email: info@pkn-lichtenvoorde.nl