Kerkdiensten ‘online’? Wat is dat?

Zoals het er nu naar uitziet zullen alle kerkdiensten vanuit de Johanneskerk alleen ‘online’ te volgen zijn. We proberen wekelijks een online kerkdienst te verzorgen via kerkdienstgemist.nl. De kerkdiensten zijn ook op een later tijdstip terug te kijken.

Hoe kunt u deze diensten ‘bijwonen’? Ga hiervoor naar de website ‘kerkdienstgemist.nl’, en ga dan naar PKN Lichtenvoorde. U kunt hiervoor ook de speciale Kerkdienstgemist-app downloaden.

Wilt u een bijdrage leveren aan de collecte? Dat kan op bankrekeningnummer: NL37 RABO 0373 7245 708, of met de Givt-app. Voor meer informatie over Givt: klik hier…  De opbrengst zal in drie gelijke delen verdeeld worden onder de diaconie, de kerk en de aanvullende collecte.