Stemmen op Stichting Vrienden van de Johanneskerk 4 tot en met 25 oktober 2021.

Stemmen op
Stichting Vrienden van de Johanneskerk
4 tot en met 25 oktober 2021
.

Dit jaar doet de Stichting Vrienden van de Johanneskerk ook weer mee aan de nieuwe Actie RABO clubsupport van  Rabobank Noord -en Oost Achterhoek  die daarmee ook  dit jaar weer vele culturele – en sportorganisaties in de Achterhoek financiëel steunt .

Iedereen die lid is van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 4 oktober t/m 25 oktober digitaal stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die zij/hij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die zij/hij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging of stichting uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Eind september 2021 ontvangen alle leden van de bank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

Stichting Vrienden van de Johanneskerk is opgericht begin 2018 met het doel passend cultureel medegebruik van de Johanneskerk te bevorderen en te stimuleren. De Johanneskerk heeft een fijne akoestiek en is bij uitstek een mooie ruimte voor zang en muziek. Door de corona-pandemie was op dat gebied de

laatste anderhalf jaar vrijwel niets mogelijk maar daar komt nu gelukkig weer verandering in.

Als u kunt stemmen, stem dan ook op Stichting Vrienden van de Johanneskerk !

Niet vergeten 4 t/m 25 oktober .

Het kost u verder niets .

Bij voorbaat heel hartelijk dank !
Stichting Vrienden van de Johanneskerk.
Frits van Lochem, penningmeester