Wijsheid in kleur (V & T)

V & T – Wijsheid in kleur

Donderdag 21 oktober 2021 is er om 20.00 uur een ‘beeldende’ lezing genaamd ‘Wijsheid in kleur’. Theoloog en beeldend kunstenaar Ruud Bartlema verdiept zich al jarenlang in de joodse mystiek, waarbij de 22 letters van het Hebreeuwse alfabet een belangrijke rol spelen. Zijn project ‘Wijsheid in kleur’ bevat bij elk van die letters een schilderij. Daarbij vestigt hij onder andere de aandacht op de betekenis van de afbeeldingen en wijst hij op zijn specifieke kleurkeuze daarbij.

We kijken naar een aantal inspirerende afbeeldingen en zoeken naar de betekenis achter de afbeeldingen. De leiding is in handen van dominee Hans Hinkamp.

De avond zal plaatsvinden in de Johanneskerk en is ook te bekijken via Kerkdienstgemist.nl. Iedereen is van harte welkom.