Actie Kerkbalans 2022 komt eraan

Actie Kerkbalans 2022 komt eraan

Geef vandaag voor de kerk van morgen

In januari doet onze kerk mee aan de Actie Kerkbalans 2022. Tijdens deze actieperiode zullen we u als kerkleden om een financiële bijdrage vragen, zodat we ook in 2022 kunnen doen waar we als Johanneskerk voor staan. Het thema van de Actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Want ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken.

Daar hebben we uw steun bij nodig. Want als kerk krijgen we geen subsidie. De financiële bijdrage van onze leden is noodzakelijk om te kunnen bestaan. Vandaar dat we onze leden ieder jaar om een bijdrage vragen.

Tussen 15 en 29 januari ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. We hopen dat we weer op u mogen rekenen! Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en plannen maken voor de toekomst. Want we willen graag meer als Johanneskerk. Meer activiteiten aanbieden, zoals de stiltewandeling. Meer bereiken door boeiende lezingen vanuit Vorming & Toerusting. Meer mensen uit hun isolement halen met bijvoorbeeld onze AKZ-diensten. Kortom, we willen graag meer kerk zijn voor meer mensen!

Door uw steentje bij te dragen, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Samen zijn we de Johanneskerk.

Share