Op verhaal met Johannes

Op verhaal met Johannes – AKZ-kerkdienst 17 juli

De kerkdienst op zondag 17 juli 2022 om 10.00 uur staat in het teken van klassieke muziek. Terwijl elders de Zwarte Cross de Schans op zijn grondvesten doet beven, geven we in de Johanneskerk de ruimte aan klassieke muziek. Pianodocente en concertpianiste Claire van Bijleveld speelt diverse prachtige klassieke stukken. Van ingetogen werk tot levenslustig. Met klassieke stukken van Bach, Scarlatti en Chopin tot meer eigentijds werk van de componist Allevi. Tussen deze muziekstukken door neemt ds. Hans (Johannes) Hinkamp ons in de Johanneskerk mee in een verhaal van de apostel Johannes. Al met al een bijzondere kerkdienst om op verhaal te komen met Johannes. Deze AKZ-kerkdienst (Anders Kerk Zijn) is om 10.00 uur in de Johanneskerk in Lichtenvoorde. Iedereen is van harte welkom. Graag tot ziens!