AKZ-dienst 11 juni: een muzikaal verhaal!

Zondag 11 juni, 10.00 uur, wordt het een heel muzikale AKZ-dienst. We zijn heel blij dat we Martin Hogenkamp te gast hebben. Deze veelzijdige tenor neemt ons mee in musicalklassiekers, zoals uit Les Miserables. Maar ook liederen van Leonard Cohen en een unieke uitvoering van ‘The Rose’.

Martin Hogenkamp zette eind jaren 60 en begin jaren 70 als 13-jarige, zijn eerste stappen op het muzikale pad bij De Notenkrakers in Zieuwent. In de jaren 80 lag het accent op operette. Bij het Winterswijks Muziek Theater (bekend van de Steengroeve voorstellingen) vertolkte hij vele rollen in grote producties. Daarnaast verwierf hij bekendheid door zijn deelname aan de Soundmixshow (finaleplaats) en het programma Una Voce Particolare, van Ernst Daniël Smid. In januari van dit jaar, stond hij in schouwburg Amphion op de planken in Reflections @Leonard Cohen

In de Johanneskerk komen er prachtige liederen voorbij uit het veelzijdige repertoire van Martin Hogenkamp. Voorganger ds. Hans Hinkamp zal het een en ander omlijsten met een muzikaal verhaal, waarin geloof, hoop en liefde een rol zullen spelen. Voldoende ingrediënten voor een bijzondere en boeiende kerkdienst, die ook nog eens klinkt als een klok! Dus mis het niet. Iedereen is van harte welkom!

Share