Startzondag 24 september

Op 24 september om 10.00 uur zal in de Johanneskerk de feestelijke start van het nieuwe kerkelijk jaar zijn. Wilt u, voor een extra feestelijk tintje, een paar bloemen meenemen? Carelien Lensink zal hiervan dan een mooi arrangement maken dat tijdens de dienst een plekje vooraan in de kerk krijgt.

In de dienst zal het nieuwe programma van Vorming en Toerusting voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd worden. Aan het einde van de kerkdienst ontvangt u het nieuwe programmaboekje, waarin ook allerlei andere activiteiten en groepen binnen onze kerkgemeenschap een plekje hebben gekregen. U krijgt, kortom, ons visitekaartje mee naar huis.

Voorganger in deze dienst is ds. Hans Hinkamp en de organisten zijn Johan Meerdink en Bas Tieltjes. En zoals elke zondag staan na de dienst koffie, thee en frisdrank voor u klaar in de Johanneshof. Daarnaast kan iedereen die dat wil deze zondag daar ook meedoen aan een leuk spel.

Als afsluiting bieden we u een buffet aan, bestaande uit soep, broodjes en heerlijke salades. Dit buffet wordt verzorgd door Carelien en Jan Lensink, Henny en Jan Ter Horst en Sjors Tamminga. De middag wordt om 14.00 uur afgesloten.

Voor deelname aan zowel het spel als het buffet dient u zich wel even op te geven. Hiervoor ligt een opgavelijst in Johanneshof. U mag u ook telefonisch aanmelden bij Sjors Tamminga via nr. 0544 – 37 27 52 of per mail via sjors.tamminga@kpnmail.nl. De sluitingsdatum voor opgave is 18 september.

Share