Stiltewandeling 2 maart

De vorige stiltewandeling (in januari) is bij de wandelaars weer goed bevallen. Ook in de winter kan het heerlijk wandelen zijn. Misschien dat we nu al de eerste tekenen van het voorjaar mogen ontdekken? Dus jas aan en … gaan! Als het weer echt niet goed is, gaat het niet door en doen we iedereen die zich opgegeven heeft bericht.

Het is een heel mooie ervaring om in een groep in stilte te genieten van de mooie Achterhoekse natuur. Het wandeltempo is iets minder dan vijf km/uur. We beginnen altijd met een gedicht ter bezinning en wandelen deze keer zo’n drie kwartier in stilte. Op onze pauzeplek staat de koffie met wat lekkers voor ons klaar. Na de pauze lopen we in ongeveer een half uur samen terug naar de startplaats.

Vertrek: Om 13.00 uur verzamelen we in de Johanneshof. Van hieruit rijden we gezamenlijk naar het beginpunt van de wandelroute. Waar precies? Dat laten we graag een verrassing zijn. Kosten voor koffie (en/of iets voor bij de koffie) zijn voor eigen rekening. Opgeven uiterlijk de dag voor de wandeling, via: info@pkn-lichtenvoorde.nl. Het doorgaan van de wandeling is afhankelijk van het weer.

Share