Stiltewandeling 1 juni

Wat was het fris (letterlijk en figuurlijk!) en groen, de vorige stiltewandeling in april. Benieuwd wat het de komende keer wordt. Jan ter Haar heeft als vanouds weer een pareltje van een route voor een wandeling uitgestippeld. Dus wat let je om mee te gaan? Dus stappers aan en… gaan! Als het weer echt niet goed is gaat het niet door en doen we iedereen die zich opgegeven heeft bericht.

Het is een heel mooie ervaring om in een groep in stilte te genieten van de mooie Achterhoekse na-tuur. Het wandeltempo is iets minder dan vijf km/uur. We beginnen altijd met een gedicht ter bezinning en wandelen deze keer zo’n drie kwar-tier in stilte. Op onze pauzeplek staat de koffie en wat lekkers voor ons klaar. Na de pauze lopen we in ongeveer een half uur samen terug naar de startplaats.

Vertrek: Om 13.00 uur verzamelen we bij de Jo-hanneshof. Van hieruit rijden we gezamenlijk naar het beginpunt van de wandelroute. Waar precies? Dat laten we graag een verrassing zijn. Kosten voor koffie (en of iets voor bij de koffie) zijn voor eigen rekening. Opgeven uiterlijk de dag voor de wande-ling, via: info@pkn-lichtenvoorde.nl Het doorgaan van de wandeling is afhankelijk van het weer.

Share