Kliederkerk 12 november

Zondag 12 november is er in de Johanneshof weer Kliederkerk; een leuke activiteit voor de kinderen. Dit is een speels programma voor kinderen en hun ouder(s) of begeleider(s). Het is gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar. De Kliederkerk is voor iedereen, of je nu wel of niet bij de kerk hoort. Op het menu staat een creatief en eigenwijs programma, met een Bijbels verhaal en afsluitend een gezellige maaltijd.

Waar het deze keer over gaat is nog even afwachten. Maar dit kun je in ieder geval verwachten. Met enkele liedjes, een vertelling, videofragmenten en heel veel knutselen (al dan niet kliederen) wordt er aan de slag gegaan met het thema. Aan ideeën geen gebrek. Knutselen, een spelletje, wat lekkers? Het zou allemaal zomaar kunnen. Maar wat het precies wordt? Dan is er maar één mogelijkheid: zelf komen! De Kliederkerk is op zondag 12 november, ‘s middags van 16.00 – 18.00 uur in de Johanneshof.

Om te weten hoeveel mensen er komen is het handig om je vooraf aan te melden. Graag naam en aantal personen doorgeven vóór 11 november, via het emailadres: info@pkn-lichtenvoorde.nl. De deelname is gratis.

Share