Donderdag 16 november: Cabaret in de kerk!

Donderdag 16 november 2023, 20.00 uur, verzorgt Ruurd Walinga een boeiende en humoristische voorstelling in de Johanneskerk. Het is een activiteit die je niet wilt missen!

Als kapper en schoonheidsspecialist begint Ruurd Walinga zijn voorstelling en neemt hij enkele bezoekers meteen onder handen. Iedereen wil per slot van rekening goed voor de dag komen en alles onder controle houden. Als dat niet lukt, wat dan? In ‘Plantaardig en Diervriendelijk’ komt het allemaal aan de orde. De grote waarom-vragen komen voorbij en worden op een verfrissende manier behandeld.

Ruurd Walinga komt uiteindelijk met een (knuffel)ark van Noach – of was het die van Job? – op de proppen om overeind te blijven. Op vermakelijke en ontroerende wijze laat cabaretier Ruurd Walinga het publiek stilstaan bij de diepe levensvragen en de (on)zin van het lijden. Bovendien biedt hij ze troost en hulp aan.

Ruurd Walinga is de meest gevraagde christelijke cabaretier van Nederland. Volgend jaar is hij 25 jaar actief. Hij speelt in allerlei kerken met shows, voor kinderen, tieners, ouders en alle leeftijden. ‘Plantaardig en Diervriendelijk’ schreef hij nadat zijn vrouw, beeldend en contextueel therapeut, borstkanker had overleefd.

Sinds 2022 woont de uit Friesland afkomstige Ruurd Walinga in de Achterhoek waar zijn vrouw sinds 2020 werkt als therapeut in Trauma Centrum Nederland in Kranenburg. Naast cabaretier is Walinga voorganger c.q. pastoraal werker van een VEG-gemeente in Joure. Zie verder: www.waterinwijn.nl

Toegang gratis (vrijwillige bijdrage)

Datum: donderdag 16 november 2023, 20.00 – 22.00 uur

Info:    Sjors Tamminga, 0544-37 27 52, mail: sjors.tamminga@kpnmail.nl

Share